OUTFIT | WHOOP WHOOP


Hellooo!!! Na een wat rustigere periode hier op de blog is het weer tijd om er grondig in te vliegen. Het was wat hectisch de laatste tijd op het werk, in het huishouden (yes, ook dat doen bloggers ;-)), ... maar we're back! Ideaal om nog eens een outfit post op jullie los te laten! De voorbije week was het niet echt nodig om een sweater te dragen, maar deze week zien we de zon jammer genoeg een stuk minder. Tijd dus om een fashionable sweater uit je kast te halen. Iets met een quote misschien? Wat dacht je van "Fashion week is over. Whoop whoop!".

Quotes zijn alomtegenwoordig! Maar je hoeft het niet altijd te serieus te nemen. Go with the flow en neem een quote waar je je goed bij voelt.

Wat vinden jullie trouwens van m'n open loafers? Nog iets waar je niet meer omheen kan. En eigenlijk zijn ze supercomfortabel. Geen stress met hakken en ze geven je outfit toch iets extra.

Sweater: O'Rèn
Broek: WE Fashion
Zonnebril: Ray-Ban
Schoenen: March23FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen: