FASHION | ALIX THE LABEL FW17


Nu september in aantocht is en de weersvoorspellingen wat minder positief zijn, ben ik sneller geneigd al eens de najaarscollecties onder de loep te nemen. Zeer gevaarlijk in mijn geval ;-) Want er is altijd wel iets waarvan ik denk: dit zou wel nog passen in m’n kleerkast. En vaak ontdek je op dat moment ook leuke nieuwe merken. Daarom stel ik in deze blogpost graag Alix The Label aan jullie voor. Ik kende het merk al even, maar vond hun najaarscollectie het ideale moment om hier toch eens een post aan te wijden.


Alix The Label is ontstaan in Nederland, maar de collectie heeft zeker internationale allure. Alles draait rond Alix, een rock and roll chick die bij voorkeur kiest voor no nonsense en luxury basics, maar steeds met een gedurfd en eigenzinnig kantje. En dit in een raw sophisticated style waarvan het lijkt alsof je er absoluut geen moeite voor hoefde te doen. Love it! Absoluut iets voor mij. Op heel wat van hun stukken wordt ook een stierenkop afgebeeld, een verwijzing naar het rebelse kantje van het merk. Maar steeds met voldoende focus op kwaliteit en het onderling kunnen matchen tot enerzijds een casual look met bijvoorbeeld een leopard jurk en sneakers of anderzijds een zeer elegante look met een blazer en high heels. En dat vind ik net leuk aan collecties: dat je er zoveel kanten mee uit kunt.


Hoog tijd dus om m’n favoriete looks uit de najaarscollectie aan jullie voor te stellen. Vind de zwart/wit beelden in Parijs trouwens echt super om de stijl van het merk uit te stralen.

Wat vinden jullie ervan? Past Alix The Label in jullie kast?
Goed nieuws trouwens voor de fans: het merk heeft sinds kort ook een webshop ;-)

Limited edition jas met een mix van borduursels, handgeschilderde versieringen en studs! Er zijn slechts een beperkt aantal genummerde exemplaren op de markt. FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten