FASHION | WAT TE VERWACHTEN VAN ERDEM x H&M?


We hebben er even moeten op wachten maar de gloednieuwe designersamenwerking van H&M is een feit! Na samenwerkingen de laatste jaren met Kenzo, Balmain, Alexander Wang, Isabel Marant, ... slaat de keten dit jaar de handen in elkaar met designer Erdem. 

Maar wat mogen we nu eigenlijk verwachten van deze collectie? 

Bij heel wat celebrities is Erdem al een zeer gekende naam, maar misschien doet hij niet bij iedereen een belletje rinkelen :-) Dus first things first: de Canadees-Turkse ontwerper Erdem Moralioglu runt z’n modehuis vanuit Londen en staat ervoor bekend heel wat kleur in z’n creaties te integreren. Hij werd in 2014 benoemd tot Women’s Wear Designer of the Year door de British Fashion Council en kreeg in 2009 de Fashion Future Award en in 2010 de Designer of the Year award. 

Voor de samenwerking met H&M zullen de designthema’s uit enkele van z’n meest gevierde collecties gereflecteerd en geherinterpreteerd worden. Het is trouwens de eerste keer dat Erdem ook een herencollectie zal uitwerken. Sowieso mogen we combinaties van prints, bloemen en stoffen verwachten. Zo gebruikt hij in z’n pre fall collectie 2017 heel wat bloemenprints en versiersels, fluweel en kant en hoge halslijnen. In afwachting van z'n collectie voor H&M alvast enkele beelden uit z'n huidige collectie:


Foto's: ERDEM - Pre Fall 2017

Daarnaast wordt ook beroep gedaan op filmmaker Baz Luhrmann, bekend van o.a. The Great Gatsby, die het storytelling aspect van de collectie voor z’n rekening gaat nemen. Dit in ‘een wereld vol schoonheid, delicatesse en rijke details’. Qua voorstelling van de collectie ben ik dus superbenieuwd en zijn de verwachtingen zeker hooggespannen. Trouwens ook voor de collectie zelf! 


ERDEM x H&M zal verkrijgbaar zijn vanaf (op ;-)) 2 november in geselecteerde winkels (zoals vb. Antwerpen en Brussel) en online. Zet dat dagje verlof dus maar al vast. 

Ik ben alvast zeer benieuwd naar de release van alle collectiebeelden! Uiteraard deel ik m'n favoriete looks dan zeker met jullie ;-)


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten