LIFESTYLE | MY 30TH BIRTHDAY


Om direct met de deur in huis te vallen: 1 september, volgende week dus, is het zover. Ik krijg een nieuwe voordeur. Zomaar. Zonder dat ik klachten had over m’n huidige deur. Want ja, die 2 erop bevalt me wel. Wat is er fout mee? Niets! Maar helaas is dat een van de evoluties waar je niet onderuit kan. Elke 10 jaar krijg je zomaar een nieuwe voordeur, een ticketje voor de volgende tram. En dit jaar val ik in de prijzen. Mijn voordeur 3 is op komst. Helaas zonder vertraging. En zonder bestelling. Met daarbij sowieso de verwachting dat je weer wat volwassener wordt ;-). Voel ik een crisis aankomen, goh, waarschijnlijk niet. Hoewel ik me wel heel wat vragen stel: ben je dan niet in een mum van tijd 40, liggen de verwachtingen niet nog wat hoger (huisje, tuintje, boompje, …), mag je echt niet meer nog een beetje naïef zijn? Sowieso allemaal vragen waar ik jullie binnen 10 jaar een antwoord op weet te geven. Wat me dan weer bij een volgende vraag brengt: wat binnen 10 jaar? HOW! Dringend tijd om even aan de teugels te trekken en nog volop te genieten van die mooie 29! EN.. bij verjaardagen hoort natuurlijk altijd een verlanglijstje. Tijd dus om even op te sommen waar men mij tegenwoordig een plezier mee kan doen. Let’s go:

Disneyland


Disneyland Parijs wordt dit jaar 25 jaar. Ik 30. Hoog tijd om elkaar even in levende lijve te ontmoeten. Want hey, elke keer die verrassende blik: “Echt, ben jij nog nooit in Disneyland geweest?”. Nee dus :-) Maar neem me dus gerust eens mee. Ik heb een zeer groot vermoeden dat ik niet zal weigeren.

Designer bag


Yes, een van m’n ideeën voor de komende 10 jaar is om me toch eens een designer bag aan te schaffen. Maar op dit moment wil de bankrekening nog niet echt mee. Vraag me dus zeker binnen 10 jaar eens of me dit uiteindelijk gelukt is ;-) Momenteel op m'n verlanglijstje: de Gucci GG Marmont en de Delvaux Brillant handtas.

Donuts


Voor als je begon te denken dat er in dit lijstje alleen dure items zouden te vinden zijn, think again. Je kan me altijd een geweldig groot plezier doen met een donut. Voorkeur? Geef me maar de donuts van Hoeked Doughnuts in Antwerpen. Waarom? Dan heb je ze zeker nog nooit geproefd! Anders weet je hier wel het antwoord op.

Schoenen


Give a girl the right shoes and she can conquer the world. Damn right! Wat? Of ik niet al schoenen genoeg heb? Kan dat? Sinds kort ben ik op doktersbevel verplicht alle schoenen met hakken en zonder stevige ondersteuning (bye bye zomerse sandaaltjes!) aan de kant te laten staan. Sneakers voelen momenteel ook aan als de beste keuze. Hoog tijd dus om m’n sneakercollectie wat uit te breiden. Want na eliminatie van de ‘no go’ schoenen, blijkt m’n collectie dan toch zo groot niet te zijn ;-) Deze Nike sneakers staan al sowieso op m'n wishlist.

Juwelen


Because diamonds are a girl's best friend. Alhoewel het hier niet over diamanten gaat, maar wel over koper. Trouwe lezers weten namelijk dat ik grote fan ben van de juwelen van Sébastien Vandekerckhove. In z'n nieuwste collectie 'AUVA' maakt de Gentenaar gebruik van primaire vormen zoals staven, cirkels, rechthoeken, vierkanten, ... met een knipoog naar de jaren '20 en '30. Helaas hebben de juwelen nog niet de weg tot bij mij gevonden, maar daar mag dus gerust verandering in gebracht worden. Want echt... WAUW!

Beauty producten


En als je een dagje ouder wordt, mag er nog een crèmeke bij. Laat de beauty producten dus maar komen. Hoe later de lijntjes en rimpeltjes komen, hoe beter natuurlijk. Een ideale mogelijkheid om wat nieuwe producten te testen is The Box by ICI PARIS XL. Hiermee kan je nieuwe producten en gevestigde waarde ontdekken, zowel in origineel formaat als miniaturen. En alle producten zijn limited edition.

En uiteraard is elke mogelijke fashion shopping voucher meer dan welkom. Of wat had je nu gedacht ;-)

Wat staat trouwens op jullie verlanglijstje?


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten