COLLAB | NESPRESSO x CLIO GOLDBRENNER


Het volgende gegeven is voor sommige lezers een evidentie, voor anderen dan weer iets nieuws: I just love coffee! Nee, niet verslaafd of zo, maar geef me toch maar m’n dagelijks koffietje ’s morgens. Een geweldige gewoonte, laat het ons zo noemen. Want het is toch ideaal om op die manier je dag te starten? Nog een persoonlijk weetje trouwens: na 16u mag je me geen koffie meer aanbieden, want dan krijg je me met geen stokken in slaap. Geen probleem voor jullie, wel voor the boyfriend die dan ook zelf niet kan slapen ;-) Maar bon, terug naar die koffie wat me in deze blogpost bij Nespresso brengt. What else? Hoewel ik onze George nog nooit aan ‘het koffiemachien’ heb gezien. Dju toch. Maar ter gelegenheid van de lancering van de Essenza Mini, de kleinste koffiemachine van Nespresso, bedachten Belgisch handtassen- en accessoireontwerpster Clio Goldbrenner en Nespresso een hippe Travel Mug houder. Geweldig toch?!

Limited Edition
Als accessoire voor de Nespresso Essenza Mini kan deze Limited Edition Travel Mug met lederen houder wel tellen om een Lungo of Latte on the go mee te nemen. Lijkt me alvast een essential voor m'n dagelijkse treinritten en een volgend tripje naar New York.


Je kan de Travel Mug kopen in de Nespresso boutiques. Where else? ;-)
Ook de Essenza Mini kan je er uiteraard vinden, in 2 aparte modellen en in totaal 5 kleuren. Er is een 'Nespresso x Clio Goldbrenner' set (169 euro) met de Essenza Mini, de Travel Mug en de 5 favoriete Nespresso koffies van Clio herself. Waar zijn die koffie addicts?



FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten