HOTSPOT | VIVA SARA KAFFEE


Heb je het ook al volledig gehad met die donkere dagen? ’s Morgens lang donker, ’s avonds supervroeg donker, regen, wind, …? Hoog tijd voor een stevige dosis gezelligheid! En daarom deel ik heel graag een van m’n favoriete plekken waar de warmte en gezelligheid me het barre weer toch even doet vergeten. En het heeft natuurlijk ook met koffie te maken. Of wat had je gedacht ;-)

Dus, let me introduce you: Viva Sara Kaffee in Kortrijk. Al enkele jaren een van m’n favoriete hotspots om van een koffietje of thee te genieten. In een coffee mood? Dan moet je zeker de Viva Cappuccino eens proberen: een heerlijke cappuccino die nog afgewerkt wordt met een tekening in chocoladesaus. Altijd zin in!


Op vlak van thee is de Mademoiselle thee dan weer een van m’n favorieten. Voor diegene die niet zo snel een keuze kunnen maken, is er achteraan de kaart een GPS voorzien waar je aan de hand van je eigen voorkeuren snel en eenvoudig kan kiezen. Vaak worden hier trouwens ook aanvullingen voorzien waarbij de bereidingen wat creatiever uitgewerkt zijn.
Nog steeds niet beslist? Laat je dan gewoon adviseren want ook dan kom je heel wat nieuwe zaken te weten.


Zo had ik vorige maand de kans om hun Coffee Academy bij te wonen. En ook al drink ik dagelijks vele koffietjes, toch leerde ik heel wat bij over koffie (die trouwens als fruit begint!), de verschillende aroma’s en verhoudingen, en de manieren om koffie klaar te maken. Met uiteindelijk een zelf klaargemaakte Viva Cappuccino als resultaat. Ik moet zeggen, it was a first, en ben er nog altijd een beetje trots op :-) Misschien schuilt er wel ergens een barista in mezelf? Maar het maakte me ook wat kritischer als ik ergens een koffie bestel… Want de kwaliteit van je koffie is ook afhankelijk van hoe een koffiemachine onderhouden wordt. Ik zeg het maar ;-)


Nogmaals dank aan Bart & Peter voor de zeer fijne ervaring! Laat die volgende Viva Cappuccino maar komen. Who’s joining me? 

Viva Sara Kaffee - Grote Markt 33 - Kortrijk (Facebook - Instagram)


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. Slots & Casino Review - Dr.MCD
    What is it, 김천 출장안마 and what is the game it has in store for you? · 밀양 출장안마 Mega 제주 출장마사지 Jackpot · MegaMoolah · Mega Millions 문경 출장샵 · Luckyland · Super Lotto · Bingo · Video 용인 출장샵 Poker.

    BeantwoordenVerwijderen