I'M BACK!


Hé Stephanie, hoe gaat het met je blog?

Dit was ongetwijfeld een van de moeilijkste vragen die ik de voorbije tijd kreeg. Op regelmatige basis dan nog wel. En terecht! Een vraag waar ik iedereen het antwoord moest op schuldig blijven. Want de blog was er wel nog, maar de artikels bleven uit. Geen zin? Absoluut wel! Geen tijd? Dat is vaak een excuus dat geen excuus mag zijn. Geen inspiratie? Goh, misschien. Maar de essentiële vraag was eigenlijk anders. Hé Stephanie, hoe zie je de toekomst van je blog? In een tijdperk waarin iedereen influencer is of denkt te zijn, is dat natuurlijk wel een belangrijke vraag.

Daarom heb ik de afgelopen maanden de tijd genomen om te observeren en na te denken. Wat wil je absoluut niet zijn? En wat dan weer wel? Een beetje zoals de “Waar zie je jezelf binnen 10 jaar” vraag. Klinkt die herkenbaar? Ook ik moet toegeven dat ik vroeger soms de kriebels kreeg bij die vraag.

Stephanista.com bestaat nu iets meer dan 5 jaar en is in die tijd ook geëvolueerd. Blogposts die ik 5 jaar geleden schreef, zou ik nu niet meer of op een andere manier schrijven. Maar hey, die blijven wel zeker op de blog. Dit is wie ik toen was... En daar heb ik ook absoluut geen problemen mee. Maar het is tijd om de blog mee te laten evolueren met mezelf.

En daarom heb ik besloten er weer volop in te vliegen. Het voelt opnieuw goed om een blogpost te schrijven, te zoeken naar leuke insteken voor een artikel, m'n vizier open te houden voor de topics die Stephanista-waardig zijn. Er is tegenwoordig zoveel aanbod waarvan er keer op keer geclaimd wordt dat dit toch een absolute musthave is. En daar ga ik op verder... Wat is volgens mij nu echt de moeite waard om in huis te halen?

Benieuwd? Hou dan opnieuw zeker m'n blog in de gaten. M'n eerste post heeft alvast een link met een van m'n laatste posts vorig jaar. Een ideale start van opnieuw heel wat blogposts die jullie hopelijk zeker weten te smaken. Tot snel!

Liefs,
Stephanie


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten