Birthday wish list


Het is weer bijna zover, whoohoo... M'n verjaardag komt er weer aan, namelijk op 1 september. En I know, nu kijk ik er nog naar uit maar binnen enkele jaren hou ik het steevast bij "Forever 29". Nu, het gaat niet zozeer om dat verjaren, maar wel om de superleuke cadeautjes die hierbij horen. Elk jaar kijk ik zo hard uit naar die leuke cadeautjes en dat gevoel blijft jaar na jaar even sterk. Dezelfde symptomen zijn trouwens terug stevig merkbaar voor de kerstperiode. De huiselijke warmte en gezelligheid krijg ik er dan ook gratis bij. Je verjaardag vieren is ook wel gezellig, maar meestal is de hoofdboodschap dan wel nog altijd werken op die dag ;-)

Yep, it's that time of the year again! My birthdayyyyyy on the 1st of September. Yes I know, now I'm so looking forward to my birthday but in a couple of years I'll want to be forever 29. But it's not my birthday in particular I like so much, it's more the nice presents I'm looking forward to. Each year I can't wait to open them. Same feelings around Christmas. With an extra touch of cosiness. It's also very cosy on my birthday but most of the time I have to work that day :-)

Elk jaar word ik ook verwacht een verlanglijstje samen te stellen en daar kan ik echt wel uren aan spenderen. Ik schrijf dan zaken op waarvan ik achteraf denk: "ik wou ook nog dat, dat en dat". Ken je dat gevoel?

Each year I'm supposed to have a wish list but it can take me hours to compose it. I'm writing down a lot of things but afterwards I'm thinking "I also wanted these 3 items". You know the feeling?

Ik ben er zeker van dat mijn verlanglijstje dit jaar opnieuw superveel zal wisselen gedurende dagen, weken en maanden, maar ik geef jullie toch al een overzichtje van de musthaves waarvan ik nu absoluut denken: "hebben, hebben, hebben"! Benieuwd wat jullie ervan vinden.

I'm sure my wish list will change countless times but I'm giving you an overview of some must haves I definitely want this year. Let me know if you like them.

O'Rèn army shirt with sequins - € 155
Dit leuke hemd maakt deel uit van de nieuwe capsulecollectie 'Army of Lovers' waarmee de Belgische ontwerpers van O'Rèn duidelijk willen maken dat als je elkaar steunt, alles uiteindelijk wel goed komt. Het hemd kan je op verschillende manieren dragen: als oversized hemd op een skinny jeans, als tuniek op een legging of als casual jurk gecombineerd met sneakers. Onmisbaar dus in m'n kast. En je hebt dus bijna 3 outfits voor de prijs van 1 ;-) En ook heel belangrijk: de collectie is 100% Belgisch.

This amazing shirt is part of the new capsule collection 'Army of Lovers' by O'Rèn. The Belgian designers want to make clear if you support each other, everything will be alright. You can wear this shirt in different kind of ways: as an oversized shirt on a skinny jeans, as a tunic on leggings or as a casual dress combined with a pair of sneakers. Definitely a must have in my closet. Not to forget that you have almost 3 outfits for the price of 1 ;-) And also very important: this collection is 100% Belgian made.


O'Rèn jeans shirt
Wel nog even wachten tot half september tot ik dit supermegacool jeanshemdje kan vinden bij Just Julia, maar ik was er onmiddellijk gek op toen ik dit op m'n Instagram feed opmerkte! Dat wordt aftellen!!

I was totally in love with this shirt when I saw it on my Instagram feed but I have to wait until half of September to find this fantastic amazing cool jeans shirt at Just Julia! Counting down!


Little Black Dexters dress - € 170

Ik was al eventjes op zoek naar een 'little black dress' dat je zowel met een paar pumps als met übercoole sneakers kan combineren. En tadaaaah... gevonden! Dit losse model met zijzakjes is het helemaal! De leuke pailletten op het kraagje geven je nog een extra chique touch! Kleine tip: voor mijn Instagram volgers wordt hier misschien wel een en ander duidelijk ;-)

For quite some time I was looking for a little black dress that I could combine with some pumps and with a pair of amazing sneakers. And yes, we have a winner! This comfortable model with a pocket on each side has it all! The bling bling sequins on the collar provide the finishing touch! A small hint for my Instagram followers: maybe this item rings a bell ;-)


Het Bucket List boek - €14,99

Binnenkort voorzie ik hier een post rond mijn bucket list, waar nu toch al wel wat zaken op staan. De laatste tijd las ik online echter heel wat leuke comments rond dit boek. Misschien een leuke bron voor wat extra inspiratie. Want voor ik 30 word, wil ik toch wel al het een en ander gedaan hebben ;-)

Soon I'll make a post about my bucket list, with already a few items on it. But the last couple of weeks I've read some positive comments about this book. Maybe a practical tool for some extra inspiration to make my bucket list a little longer. Because before I'm turning 30, I want to deal with some of these things ;-)


Urban Decay Naked Smoky Palette - € 47,50

Als grote fan van smokey eyes kan dit palet zeker niet in m'n make-up kast ontbreken. Online duiken hier en daar al leuke looks op met dit palet. Klaar om zelf dus eens alles uit te testen ;-)

As a huge fan of smokey eyes this Naked Palette can't be forgotten in my make up tray. Online I've already seen some beautiful looks with it, so I'm ready now to test it myself!

Sacha knee boots - € 149,99

Vorige winter heb ik moeten afscheid nemen van mijn zwarte knielaarzen. Ik wou ze toen ook zoveel mogelijk dragen, met als resultaat dat ze de komende winter niet meer zo draagbaar zijn. Dus tijd voor een nieuw paar, en deze knielaarzen van Sacha zijn toch echt wel super?

Last winter I had to say goodbye to my beloved black knee boots. Of course I wanted to wear them all the time with the logical result that they aren't that winter proof anymore. So time to move on and pick a new pair. Aren't these Sacha boots the perfect match for this winter?


Wat staat er zoal op jullie verlanglijstje?
Tell me, what's on your wish list?

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

 1. Leuke dingen! Dat army shirt vind ik ook echt GEWELDIG!
  En je hebt benieuwd gemaakt naar dat Bucket List boek. Ook wel iets voor mij denk ik :)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkige verjaardag! Het Army hemd staat ook al heel lang op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen