Outfit: my inner trooper


Eindelijk terug een outfit post! Op doktersbevel kon ik de voorbije maand niet kiezen welke schoenen ik aantrok en dat vind ik nu wel een vereiste voor m'n outfit posts. Even pauze dus, maar hier ben ik terug. En wie m'n birthday wishlist gezien heeft, weet ook dat ik al weken sta te popelen om het nieuwe O'Rèn jeanshemdje te vinden. Dit weekend was het uiteindelijk zover! Whoehoew!! Ideaal om te combineren met een coated broek uit de Blue Ridge collectie van WE Fashion. En aangezien hakken momenteel nog niet echt mogelijk zijn, koos ik dan maar voor een paar stoere sneakers.

Finally an outfit post again! A month ago the doctor gave me the order to stop wearing heels and sneakers for a while so I couldn't choose which shoes to wear (which is absolutely necessary for an outfit post). So I had to take a break, but I'm back again! Back for more! Whoever saw my birthday wishlist, knows that I fell in love with the new denim shirt by O'Rèn but I had to wait until this weekend to add it to my closet! Whoehoew! It's a perfect shirt to combine with coated pants I found in the Blue Ridge collection by WE Fashion. But due to the fact I still can't wear heels, I've chosen a pair of though sneakers!


Al sinds de Belgique collectie van O'Rèn ben ik absoluut fan van het merk! Keer op keer toveren ze geweldige stukken uit hun creatieve hoed! Combinaties van stoffen met af en toe een leuke touch van pailletten. I love it! Toen ik hun nieuwe jeanshemdje ontdekte, gescheurd maar op deze plaatsen voorzien van pailletten, wist ik dat dit absoluut iets voor mij was! Stoer, maar met een vrouwelijke touch!

Since their Belgique collection I'm a huge fan of the O'Rèn brand! Each time they present amazing pieces! Combinations of different fabrics with sometimes nice sequins details. Love it!! When I discovered their new denim shirt, ripped with sequins, I know this item would be perfect for my style. Tough but still feminine!

De bijhorende broek vond ik in de Blue Ridge collectie van WE Fashion. Vorig jaar maakte ik kennis met hun broeken en ze zitten echt super! Bovendien zijn ze ook zeer betaalbaar!

I've found the matching pants in the Blue Ridge collection by WE Fashion. Last year I discovered their pants and I love to wear them! On top of their movability, they're also very affordable!

I'm wearing:
Shirt: O'Rèn
Pants: WE Fashion
Shoes: Puma
Hat: Esprit
Bag: Guess


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

2 opmerkingen:

 1. Zalige stoere look Stephanie! Zo'n coated jeans vind ik ook helemaal geweldig. Hopelijk kan je ook snel weer je hakken aan. Tis toch altijd een beetje leuker als je meer keuze hebt ;) xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx!! Ja, klopt wel! En als ik dan al eens hakken aantrekt voor een feestje, heb ik de dag erna al spierpijn ;-) Opnieuw wat trainen dus...

   X

   Verwijderen