Travel: The Californian Dream


I'm still alive darlings! OMG, vorige week had de griep me even in z'n greep. Dagen in bed doorbrengen, voortdurende hoofdpijn, geen eetlust, ... het was wel even geleden maar nu weet ik weer goed hoe dat voelt. Phieuw!! Maar I'm back dus gedaan met de radiostilte. We vliegen er weer in!

In m'n post over de nieuwe O'Rèn collectie had ik het al even over m'n vakantieplannen maar nu vertel ik jullie er alles over. Alhoewel, zeker nog niet alles want de details moeten nog allemaal gepland worden. Na de zomer trekken we namelijk richting USA, West-USA. En ik kijk er al zoooo naar uit! Vorig jaar had ik al een geweldige trip naar New York, en ik kan echt niet wachten om terug op het vliegtuig te stappen richting de States.

Alles moet nog gepland worden maar er zijn toch al een aantal zaken bekend. Zo gaan we op road trip van Phoenix tot Los Angeles. Maar niet in 1 keer uiteraard. Hieronder vinden jullie een overzicht van de plaatsen die zeker al op onze planning staan. Maar alle tips zijn uiteraard meer dan welkom! Hotels, bezienswaardigheden, leuke shops (uiteraard!), ... Bring it on!!

Grand Canyon


Monument Valley / Page / Horseshoe Bend


Bryce Canyon


Las Vegas


Death Valley


Yosemite


San Francisco


Monterey / Big Sur


Los Angeles


Foto's: Pinterest

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

9 opmerkingen:

 1. Deze reis staat ook nog op mijn bucket list! Het zal niet voor deze zomer zijn, hopelijk volgend jaar wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Achteraf voorzie ik zeker een verslagje! Misschien kan het je helpen voor je trip volgend jaar ;-)
   X
   Stephanie

   Verwijderen
 2. Wow jaloers! Dit is een reis die ik zelf zeker ook ooit eens wil doen.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan het eigenlijk zelf ook nog altijd niet geloven. Sta te springen om te vertrekken. Na de trip volgt uiteraard wel een verslagje ;-)

   X
   Stephanie

   Verwijderen
 3. Wat onwijs gaaf! Mijn zusje loopt nu stage in San Francisco, maar ik heb gewoon geen tijd om haar te bezoeken. Schandalig! Echt tof dat je ook een rondreis gaat maken. Volgens mij is het daar prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauuww! Mooie dingen die al op de planning staan. Staat ook nog op onze travel bucketlist. Dus maak maar een groot verslagje achteraf :p Ik zal het ooit nog kunnen gebruiken xD

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen! Zou ook wat willen vloggen, maar wil zeker ook volop genieten. Maar er is zoveel te zien om alles te kunnen bezoeken, maar dat is dan weer een reden om nog eens terug te keren ;-)

   X

   Verwijderen
 5. Hey!

  Niet ver van Monument Valley ligt Mexican Hat en daar vind je Valley of The Gods. Daar ga je amper volk vinden maar het o zo mooi. Ben daar 5 jaar geleden geweest en mijn broer is daar in 2015 ook geweest en hij vond het prachtig.

  Voor de Grand Canyon zou ik de South Rim nemen omdat die "minder" toeristisch is en als je dan naar Monument Valley rijdt stop dan eens bij de Dinosaur Tracks dichtbij Tuba City. Native Americans geven je graag uitleg over de voetsporen!

  Moest je een waaghals zijn kan je vanuit Page met een organisatie gaan raften op de Colorado rivier in de Grand Canyon. Geeft je een andere blik op het natuurwonder ;-)

  Als je je reis wat goedkoper wilt doen dan zou ik kamperen aanraden. De National Parks hebben veel kampeerplaatsen voor $15. Je koop een tent in de Walmart en wat andere benodigheden. Nadien kan je ze eventueel naar een tweedehands winkel brengen of aan een shelter doneren voor daklozen (heeft mijn broer gedaan)

  (Moest je nog vragen hebben over die regio: Ik heb mijn eindwerk in 2016 over de southwest van de VS gedaan voor Toerisme ;-))

  BeantwoordenVerwijderen