BEAUTY: #moments by Reload


Kennen jullie Reload nog? Begin dit jaar maakte ik kennis met de navulbare mini-spray waarmee je gemakkelijk verschillende parfums kan testen en ook perfect overal kan meenemen. Ma Vie van Hugo Boss, Jeu d'Amour van Kenzo en Dahlia Divin van Givenchy waren maar enkele van de mogelijkheden.

Intussen heeft Reload ook een eigen collectie on-the-go geuren op de markt gebracht onder de naam '#moments by Reload'. De verschillende parfums spelen eigenlijk in op emoties, maar ook op herinneringen die je doen dromen. Klinkt goed, dus hoog tijd om deze even uit te testen.


Het principe is opnieuw hetzelfde: met 1 mini-spray kan je verschillende parfums gebruiken door de refill flesjes die je in de spray klikt. Concreet zijn er nu 12 nieuwe geuren in 3 categorieën. Leuk idee trouwens om de parfums op die manier te gaan indelen. Zo kan je direct het juiste parfum voor het juiste moment uitkiezen.

Travel
Deze parfums geven vooral iets energieks mee.
  1. New York (met jeneverbes, lavendel en maritieme toetsen)
  2. Berlin (met limoen, patchoeli en aromatische toetsen)
  3. Tokyo (met peer, kers, en kersenbloesem) 
  4. Ibiza (met bergamot, ylang ylang en vanille)

Lifestyle
In deze categorie wil men vooral inspelen op wie je bent en waarvoor je wil staan.
  1. New Day (met bergamot, witte thee en vetiver)
  2. Wellbeing (met vijg, vijgenblad en sinaasappelbloesem)
  3. Fashion (met rode vruchten, roos en patchoeli)
  4. Workout (met sinaasappel, perzik en tutti frutti)

Night
Dit zijn dan meer uitgesproken geuren die echt op dit zintuig willen inspelen.
  1. Famous (met iris, pralin en patchoeli) 
  2. Nightlife (met framboos, rum en vanille)
  3. Insomnia (met appel, kaneel en cederhout)
  4. Swag (met honing, tonkabonen en rokerige toetsen) 

Uit de 3 bovenstaande reeksen testte ik intussen New York, New Day en Swag. Vooral New York en Swag kregen m'n voorkeur aangezien ik wel fan ben van uitgesproken geuren die wel een tijdje aanwezig blijven. Maar als je eerder te vinden bent voor een lichte, frisse geur is New Day zeker wel een aanrader. Als ik op basis van ingrediënten ga kijken, kies ik voor New York, Ibiza, Fashion, Nightlife, Insomnia en Swag. Iets meer geuren uit het Night-assortiment dus vanwege m'n voorkeur voor dit genre parfums.


Ga dus zelf zeker eens op ontdekkingstocht om je favoriete geuren te testen en overal bij te hebben. De mini-spray is namelijk supergemakkelijk om overal mee te nemen. Zelfs in een kleine handtas op een feestje. En je kan eenvoudig overstappen naar een andere geur als je eens iets nieuws wil proberen. 

De mini-spray kost 12,90€, de flesjes 5€ per flesje, verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Om de spray volledig naar je eigen smaak te maken, zijn er ook verschillende 'skins' verkrijgbaar (7,90€/stuk). Je kan trouwens ook je eigen skin ontwerpen op de Reload website. 

Disclaimer: Ik ontving de Reload geuren om uit te testen, maar bovenstaande review is uiteraard mijn persoonlijke ervaring met de nieuwe geuren. 

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

1 opmerking:

  1. Ik vind dit echt een geweldig concept! Ik was juist wel fan van New Day omdat ik meestal sneller naar frisse citrusgeuren grijp.

    BeantwoordenVerwijderen