LIFESTYLE | WAAROM NOG EEN VALENTIJNSKAART STUREN


Dinsdag is het weer zover... de hoogdag voor alle romantische zielen: Valentijn! Wie nog inspiratie zoekt voor een leuk cadeau verwijs ik graag door naar m'n Valentine Gift Guide (for her). Maar het hoeft niet altijd effectief een cadeau te zijn. Al eens gedacht aan een Valentijnskaart? Een geweldige manier om nog eens heel wat liefs neer te pennen voor je partner.

Maar waarom zou je nog een gedrukte Valentijnskaart sturen in deze digitale wereld?

  1. Gevoelens die je misschien niet uitgesproken krijgt, kan je toch overbrengen aan je allerliefste.
  2. Hoe vaak gebeurt het niet dat je eigenlijk niets doet met je digitale foto's? Een Valentijnskaart is de perfecte gelegenheid om een persoonlijke kaart te maken met een foto waar de liefde van af spat
  3. Het verrassingseffect! Als je zo'n knalrode omslag in je brievenbus spot, ben je toch instant nieuwsgierig naar 1, van wie deze kaart komt en 2, wat de inhoud is van deze opvallende omslag? 
  4. Nu we allemaal meer en meer behoefte hebben aan een digitale detox wordt vaak teruggegrepen naar traditionele zaken, zoals het spelen van gezelschapsspelletjes of... het per post opsturen van wensen. Iets wat je partner misschien niet onmiddellijk zal verwachten? 
  5. Omdat je er ook een leuk cadeau kan bij versturen. Denk maar aan chocolade, wijn, of gewoon een grote ballon waarop je nogmaals je liefde uitschreeuwt. We zijn toch nooit te oud om een ballon te krijgen ;-) 

Dit jaar had ik zelf heel wat fijne foto's om uit te kiezen na onze geweldige trip vorig jaar richting Zuid-West USA. Het is uiteindelijk een foto geworden bij Bryce Canyon, die een geweldige indruk op ons heeft nagelaten. En m'n Forever sweater gaf voor mij wel de finishing touch naast het 'All you need is love' sjabloon ;-)


M'n bestelling plaatste ik op de website van Greetz waar je uit heel wat leuke Valentijnskaarten en sjablonen kan kiezen. Snel nog een hartjessticker en een lieve boodschap erbij, bestellen en enkele dagen later valt de kaart al in de bus. Gemakkelijk eenvoudig te fixen dus. Of je kan kiezen om de kaart samen met je cadeau te laten bezorgen door een koerier op een dag naar keuze. Het leuke eraan is dat je de kaart eigenlijk volledig kan personaliseren, waardoor deze nog specialer overkomt. Een kleine moeite maar met een geweldig lief gebaar als resultaat. En door een foto met een verhaal te kiezen, wordt je kaart zeker zorgvuldig bijgehouden. 

Hoe denken jullie over Valentijnskaartjes? Een must do of eerder passé? 

FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten