BEAUTY | 5 MUSTHAVE PARFUMS


Aangezien ik de laatste tijd nogal wat vragen kreeg over mijn parfums besloot ik in deze blogpost m'n 5 favoriete parfums met jullie te delen. Sommige gebruik ik dagelijks, andere voor eerder 'speciale' gelegenheden. Maar ik vind ze nog steeds geweldig en elk wel passend bij een bepaalde gemoedstoestand. Ideaal dus om uit te stralen hoe ik me voel :-)

Wat ik ook altijd geweldig vind, is de commercial van een nieuw parfum. Daarom heb ik, indien beschikbaar, de video van elke geur toegevoegd. Het doet je zo wegdromen en geeft je onmiddellijk de vibe van de ingrediënten mee.

1. Intimacy Noir


Mijn dagelijks parfum dat ik vorig jaar leerde kennen tijdens de persdagen en sindsdien niet meer kan missen! Het geheel vormt volgens de beschrijving een combinatie van charisma, vrouwelijkheid en sensualiteit. Dit parfum is trouwens enkel bij ICI Paris XL verkrijgbaar. Eau de parfum. Prijs: 39,95€ (30 ml), 54,95€ (50 ml), 79,95€ (100 ml). 

Topnoten: Mandarijn - Citroen - Bramen - Kokosnoot - Olie van gebrande koffie

Hartnoten: Lelietje-van-dalen - Absolu van Indische jasmijn - Absolu van Turkse roos - Oranjebloesem

Basisnoten: Fijn hout - Karamel - Sandelhout - Cederhout uit de Himalaya - Vanille - Muskus


2. Moschino - Fresh Couture


Jawel, de 'schoonmaakflacon' die jullie ongetwijfeld al heel vaak zagen voorbijkomen op Instagram en Pinterest! Na de blauwe fles is er nu ook de Pink variant. Het is een heel fris en bloemig parfum met een mix van sprankelende en vrouwelijke noten. Een ideaal parfum voor een zomers, fris gevoel. Iets totaal anders voor mij, maar dat maakt het net zo leuk om eens van parfum te wisselen. Eau de toilette. Prijs: 29,90€ (30 ml), 49,90€ (50 ml).

Topnoten: Roze Grapefruit - Cassis - Lelietje-van-dalen

Hartnoten: Wilde roos - Roze Hyacint - Granaatappelpitjes

Basisnoten: Cederhout - Ambrox - Musk


3. KENZO World


Naast de geur ben ik ook zeer gevoelig voor de vormgeving van parfumflacons. Eigenlijk wel iets waar ik een zwak voor heb, want ik kan dit achteraf nooit weggooien. Het geeft namelijk leuke herinneringen aan de periode waarin je het parfum gebruikte. Zo was ik ook onmiddellijk fan van de Kenzo World flacon toen ik die voor het eerst spotte op de luchthaven in Zaventem (vorig jaar in september bij de start van onze USA rondtrip). KENZO is gedurfd, spontaan en verrassend en biedt met het World parfum diversiteit, vrijheid van denken en zelfexpressie. Geweldig toch? Eau de parfum. Prijs: 50,50€ (30 ml), 71,50€ (50 ml), 87,90€ (75 ml).

Topnoten: Jasmijn

Hartnoten: Pioenroos

Basisnoten: Ambroxan kristallen


4. Agent Provocateur - Pure Aphrodisiaque


Agent Provocateur kende ik al van hun luxueuze lingerie, maar nog niet van hun parfum. Tot enkele maanden geleden. En ik merkte onmiddellijk dat ze ook in hun parfum hun luxueuze, provocerende en verleidelijke vibe doortrekken. Een 'specialer' parfum maar zeker passend binnen mijn favoriete geuren. Eau de parfum. Prijs: 73,90€ (80 ml).

Topnoten: Mandarijn - Anjou peer - Rum

Hartnoten: Wilde orchidee - Sambac jasmijn - Tuberoos

Basisnoten: Amber - Musk - Donker hout


5. Chloé Fleur de Parfum


Opnieuw een bloemig parfum om mee te eindigen. Jullie hebben dit parfum misschien al gespot bij mijn cadeau ideetjes voor Moederdag, maar intussen is Fleur de Parfum ook een van m'n favoriete geuren geworden voor een zomers, fris gevoel. Fleur de Parfum heeft het karakter van de oorspronkelijke Chloé geur, met extra toevoeging van bloemen, meer specifiek het hart van de bloemen. Eau de parfum. Prijs: 64,50€ (30 ml), 88,90€ (50 ml), 112,50€ (75 ml).

Topnoten: Verbena - Bergamot - Grapefruit

Hartnoten: Roos - Kersenbloesem - Zwarte bes - Perzik

Basisnoten: Rijst - Ceder - Witte musk


Wat is jullie favoriete parfum op dit moment?


FOLLOW ME ON         


Unknown

Account Executive in marketing and advertising - Social Media Consultant - Color and Style Consultant | Interested in: fashion marketing, new trends, must haves and must visits in fashion | Addicted to: shoes - fashion magazines - the social media apps on my phone - discovering new places in the world - a lovely dinner in the weekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten